Jablko plod kostky 50g Malus domestica fructus cons.

32,00 

+ Free Shipping
Katalogové číslo: ds86082772 Kategorie: ,

Malus domestica fructus. Sušené jablko obsahuje asi 13% extraktivních látek, bílkoviny, vlákniny, minerální soli, vitamíny, organické kyseliny atd. Slupky obsahují tanin, škrob, barvivo a další látky. Jablečný čaj: 20g listů ostružiníku lesního a jablečných kostek a po 10g lesního jahodníku a maliníku. Základní směs doplňujeme v poměru 1:1 až 2:1 bylinným ochucovadlem, kterým může být máta, mateřídouška nebo například bazalka. jednou denně 3 ploévkové lžíce plodů sušeného jablka. Milota s.r.o., Záhumení 168, 74285 Vřesina, , Česká republika

Malus domestica fructus. Sušené jablko obsahuje asi 13% extraktívnych látok, bielkoviny, vlákniny, minerálne soli, vitamíny, organické kyseliny atď. Šupky obsahujú tanín, škrob, farbivo a ďalšie látky. Jablkový čaj: 20g listov ostružiny lesného a jablčných kociek a po 10 g lesného jahôd a malín. Základná zmes dopĺňame v pomere 1: 1 až 2: 1 bylinným ochucovadlá, ktorým môže byť mäta, materina dúška alebo napríklad bazalka. raz denne 3 ploévkové lyžice plodov sušeného jablka.

Fructus piri, Fructus mali domestici Plod jabloně, jablko
Jabloň domáca r Apfelbaum Apple Tree
Sušená jablka obsahují 1,5% bílkovin, 61% sacharidů, 1,5% soli, 27% vody, 5% celulózy a 3,5% ovocných kyselin, hlavně jablečné. Čerstvé jablko obsahuje asi 83% vody, 13% extraktivních látek, bílkoviny, vlákniny, minerální soli, vitamíny, organické kyseliny atd. Slupky obsahují tanin, škrob, barviva a další látky. Jsou obsaženy vitamíny A, B1 a C.
Mimo čerstvá jablka můžeme používat i jablečný čaj zhotovený tak, že tenké plátky jablek přelijeme vařící vodou a vše necháme asi 10 minut vyluhovat. Velmi se doporučuje přídavek jabloňového květu, který účinky zesiluje.
Jabloň domácí je strom, jehož větve nekolcovatí. Mladší větévky jsou plstnaté, listy vejčitě eliptické, na bázi zaokrouhlené, drobně pilovité, na líci tence a na rubu hustě plstnaté. Květy jsou bílé, růžové nebo načervenalé. Plodem je kulovitá malvice – jablko o průměru alespoň 5 centimetrů, krátce stopkaté, sladkokyselé, zelené, žluté nebo červené.
Jabloň je typický strom českých zahrad, pěstovaný v mnoha kultivarech.
Použitou drogou jsou nejčastěji plody – jablka sbíraná na podzim, v době plné zralosti. Zřídka bývá drogou i květ. (EAN: 8594056695010)

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí „Jablko plod kostky 50g Malus domestica fructus cons.“

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Nákupní košík